Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Επισκευή iPhone 5

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Το iPhone 5 είναι το νέο μοντέλο της Apple ωστόσο σε περίπτωση που υποστεί κάποια ζημιά έχουμε τη λύση για εσάς. Πιο συσγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας τον παραπάνω οδηγό μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για κάθε επισκευή iPhone 5 που αναλαμβάνουμε.

  1. Η 1η επιλογή αφορά τυχόν βλάβες στην οθόνη και τη γυάλινη επιφάνεια του iPhone 5.
  2. H 2η επιλογή είναι απο τις πιο κρίσιμες ζημιές που μπορεί να υποστεί ένα iPhone 5. Διαβάστε για το τι πρέπει να κάνετε ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες μας και να είσαστε σίγουροι οτι υπάρχει σωτηρία ακόμα και για ένα βρεγμένο iPhone 5.
  3. Η 3η επιλογή, αφορά στην αντικατάσταση της μπαταρίας σας, σε περίπτωση που η παλιά σας μπαταρία δεν έχει μεγάλη ισχύ.
  4. Η 4η επιλογή αφορά όλες τις υπόλοιπες επισκευές που μπορούμε να αναλάβουμε σε μια επισκευή iPhone 5.

To iPhone 5, το πιο λεπτό και το πιο ελαφρύ iPhone που έχει κυκλοφορήσει ως τώρα, είναι η πολύτιμη συσκευή που δεν αποχωρίζεστε ποτέ. Τι γίνεται όμως αν παρουσιάσει βλάβη στην εξαιρετικά λεπτή Retina οθόνη του ή αν ξαφνικά δεν έχει την εξαιρετικά γρήγορη απόκριση για την οποία είναι σχεδιασμένο από την Apple το A6 chip και η ασύρματη τεχνολογία του; Σε αυτή την περίπτωση δεν έχετε παρά να φέρετε τη συσκευή σας στις εγκαταστάσεις μας. Η ομάδα μας θα ελέγξει τη συσκευή σας και αν διαπιστωθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα μπορούμε να αναλάβουμε την επισκευή του iPhone 5 σας.

Επισκευή iphone 5 απο εξειδικευμένους τεχνικούς

Επισκευή iPhone 5Στο ServiceiPhones αναλαμβάνουμε κάθε είδους επισκευή iPhone 5. Σας υποσχόμαστε ταχύτατο σέρβις και αποκατάσταση κάθε προβλήματος, αφού διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην επισκευή iPhone 5 καθώς και διαθέτουμε ετοιμοπαράδοτα όλα τα απαραίτητα γι’ αυτό ανταλλακτικά. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι χρησιμοποιούμε μόνο OEM ανταλλακτικά για όλες τις επισκευές iPhone 5. Ελάτε σε ένα απο τα καταστήματα μας, και συζητήστε με έναν από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας για όποια βλάβη έχει παρουσιάσει η συσκευή σας.

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr