Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Επισκευή iPad 3

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Η αγαπημένη σας συσκευή tablet iPad 3 σας προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Παράλληλα αποτελεί και ένα εξαίσιο εργαλείο εργασίας καθώς με την ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο έχετε άμεση πρόσβαση στα αρχεία σας.

Φυσιολογικό επακόλουθο της φθοράς που προκαλεί η συνεχής χρήση είναι οι διάφορες βλάβες που πιθανώς αντιμετωπίζετε. Η δυσλειτουργία των εργονομικών πλήκτρων μπορεί να σας προκαλέσει δυσφορία και δυσκολίες κατά την χρήση. Η αδυναμία σύνδεσης στο διαδίκτυο θα μειώσει κατακόρυφα την χρηστικότητα της συσκευής σας.

Δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στο έμπειρο τεχνικό προσωπικό του serviceiphones.

Οι πιστοποιημένοι τεχνικοί μας θα ελέγξουν την συσκευή σας και θα σας ενημερώσουν για τον τύπο της βλάβης και τις λεπτομέρειες της. Θα συζητήσετε για τις πιθανές λύσεις και θα επιλέξετε την κατάλληλη για την περίπτωση σας.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας διαθέτουν την κατάλληλη  τεχνογνωσία για να ολοκληρώσουν την επισκευή του iPad 3 με επιτυχία. Θα χρησιμοποιήσουμε, όπως πάντα, διαλεγμένα ΟΕΜ ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών. Με αυτή την κίνηση εγγυόμαστε το καλύτερο δυνατό τελικό αποτέλεσμα.

Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους διαθέσιμους τρόπους  που θα παραλάβουμε την συσκευή σας. Μπορείτε να έρθετε στο εργαστήριο μας ή να μας στείλετε το iPad 3 ταχυδρομικώς με courier.

Αφού παραλάβουμε το iPad 3 και μετά από συνεννόηση μαζί σας θα προχωρήσουμε στην αποκατάσταση της βλάβης. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της επιδιόρθωσης θα κληθείτε να επιλέξετε ένα από τα σημεία παραλαβής του iPad 3 σας ή θα σας αποστείλουμε την συσκευή σας ταχυδρομικώς.

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr