Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Επισκευή iPad 2

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Επισκευή ipad 2Η επισκευή ipad 2 είναι μια υπόθεση που φένεται σχετικά εύκολη στα διάφορα βιντεο που κυκλοφορούν στο ίντερνετ αλλά μην αυταπατάστε γιατί το πιο πιθανό είναι να προκαλεσετε σοβαρότερη ζημιά στη συσκευή σας, αν προσπαθείσετε να την ανοίξετε και να την επισκευάσετε απο μόνοι σας.

Πολλοί απο τους πελάτες που μας εμπιστεύθηκαν, προτού απευθυνθούν σε εμάς τελικά, προσπάθησαν απο μόνοι τους να ανοίξουν το iPad 2 για να το επισκευάσουν με αποτέλεσμα να προξενήσουν κι άλλες βλάβες στη συσκευή τους. Μερικές απο αυτές ήταν τόσο σοβαρές όπου δε σύμφερε τελικά η επισκευή τους με αποτέλεσμα να πληρώσουν για νέα συσκευή.

Επισκευή iPad 2 με το σωστό τρόπο!

Η επισκευή iPad 2 είναι μια υπόθεση που πρέπει να τη λάβετε σοβαρά υπ' όψιν σας και θα πρέπει να την αναλάβει ειδικός τεχνικός όπου έχει και την εμπειρία αλλά και τα κατάλληλα εργαλεία. Για να αντιληφθείτε πλήρως το πόσο δύσκολη είναι η επισκευή ipad 2 η Apple επισήμως έπαψε να αναλαμβάνει service του συγκεκριμένου μοντέλου.

Η ServiceiPhones εχει αναλάβει πάρα πολλές φορές δύσκολες επισκευές, γνωρίζουμε απόλυτα την πολυπλοκότητα του συγκεκριμένου μοντέλου και είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι μπορούμε να το επισκευάσουμε με ασφάλεια! Στα εργαστήρια μας, διαθέτουμε όλα τα OEM ανταλλακτικά που χρειάζονται για κάθε βλάβη, καθώς επίσης και ένα άριστο τεχνικό προσωπικό που μπορεί να επέμβει και να αναλάβει την επισκευή iPad 2 για εσάς.

Έχουμε την πείρα για κάθε είδους επισκευή. Μπορούμε να αναλάβουμε την επισκευή ipad 2 αλλάζοντας τη γυάλινη όψη (δηλαδή το digitizer) του ipad 2 με μόνο 80 € κόστος ανταλλακτικού. Δηλαδή υπολογίστε πόσο κοστίζει η επισκευή και προσθέστε και το κοστολόγιο της γυάλινης όψης.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε απο κοντά.

Τηλεφωνήστε μας στο 211 800 3332

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr