Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Αλλαγή μπαταρίας iPad 2

Εφόσον, συνήθως το iPad 2 το χρησιμοποιούμε στο σπίτι μας, δεν απαιτείται συχνά αλλαγή της μπαταρίας στο iPad 2, λόγω του ότι μας καλύπτει ο φορτιστής. Γι αυτόν το λόγο, διαθέτουμε μόνο μια ανταλλακτική μπαταρία, προκειμένου να μην παλιώνουν τα στοιχεία της μπαταρίας, περιμένοντας την επόμενη επισκευή.

Αν λοιπόν κάποιος πελάτης ζητήσει αλλαγή μπαταρίας για το iPad 2, θα τοποθετήσουμε την διαθέσιμη και μετά θα παραγγείλουμε μία εκ νέου. Σε περίπτωση λοιπόν που χρειάζεστε αλλαγή μπαταρίας για το iPad 2 επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε αν έχουμε διαθέσιμη ανταλλακτική μπαταρία για το iPad 2. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να αφήσετε μια προκαταβολή και μόλις έρθει η μπαταρία θα μπορέσουμε να προβούμε στην επισκευή της.

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr