Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Οδηγός Επισκευής

Ο παραπάνω οδηγός επισκευής έχει ως σκοπό να κάνει την πλοήγηση σας όσο πιο απλή γίνεται για να εντοπίσετε εύκολα την επισκευή που χρειάζεστε και να ενημερωθείτε για το κόστος της. Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να:

  1. Εντοπίσετε τη συσκευή σας: (iPhone -  iPad – iPod)
  2. Εντοπίσετε το μοντέλο της συσκευής σας
  3. Εντοπίσετε την βλάβη και το κόστος επισκευής της συσκευής σας.

Όταν έχετε φτάσει στην βλάβη συσκευής μπορείτε να ενημερωθείτε για την επισκευή της. Υπάρχει ο πίνακας που εμπεριέχει την τιμή επισκευής, τον χρόνο επισκευής και την ανάλογη εγγύηση που δίνει το εργαστήριο μας για την συγκεκριμένη επισκευή.

Πιο κάτω θα βρείτε και μία περιγραφή για την συγκεκριμένη βλάβη, τα αιτία που πιθανολογείται να προκάλεσαν την βλάβη και επίσης τα βήματα που ακολουθούμε για την επισκευή της συσκευής σας.

Όλα τα κείμενα που περιγράφουν την βλάβη και την επισκευή της συσκευής σας είναι επιμελημένα από τους καταρτισμένους τεχνικούς μας και βασίζονται στην πολυετή εμπειρία τους πάνω στο αντικείμενο.

Για άμεση και εγγυημένη επισκευή με αυθεντικά OEM ανταλλακτικά και στην καλύτερη τιμή της αγοράς, εντοπίστε την βλάβη της συσκευής σας και επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr