Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Επισκευή iPhone 3G

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Διαλέξτε μία από τις 4 παρακάτω επιλογές, προκειμένου να διαπιστώσετε ποια ακριβώς επισκευή χρειάζεστε.

  1. Αν σπάσει η οθόνη ή το digitizer του κινητού σας επιλέξτε την 1η επιλογή, για να ενημερωθείτε για τις αντίστοιχες επισκευές.
  2. Σε περίπτωση που το κινητό σας έχει βραχεί επιλέξτε την 2η επιλογή και διαβάστε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες μας, γιατί η επισκευή του θα πρέπει να είναι άμεση.
  3. Αν η μπαταρία σας αντιμετωπίζει πρόβλημα, πατήστε τη 3η επιλογή.
  4. Τέλος στην 4η επιλογή θα βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό με όλα τα υπόλοιπα ανταλλακτικά που διαθέτουμε και μπορούμε να αντικαταστήσουμε - επισκευάσουμε για εσάς.Επισκευή iPhone 3G

Η εμπειρία μας στα iPhone 3g είναι πολύ μεγάλη, καθώς έχουμε επισκευάσει εκατοντάδες και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι, αν δεν έχει υποστεί κάποια ζημιά η μητρική πλακέτα, το iPhone σας μπορεί να επισκευαστεί πλήρως, ότι και αν του έχει συμβεί.

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr