Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Επισκευή στεφάνης iPhone 3G

Η στεφάνη του iphone είναι στην ουσία όλο το μεταλλικό περίβλημα που ξεχωρίζει μεταξύ οθόνης και βάσης. Ύστερα από πτώση μπορεί να διακρίνετε κάποιες γρατζουνιές σε αυτό ή μπορεί το κινητό σας να μην κλείνει σωστά. Σε αυτή την περίπτωση ενδέχεται να έχει στραβώσει η στεφάνη και να μην εφαρμόζει τέλεια. Επίσης υπάρχει περίπτωση η στεφάνη να έχει ξεκολλήσει με κίνδυνο να μπει υγρασία στο κινητό σας κατά τη διάρκεια της χρήσης.
Αν λοιπόν χρειαστεί να αντικατασταθεί αυτό το υλικό το αναλαμβάνουμε αλλά πρέπει το κινητό σας να παραμείνει στο service μας για να γίνει αυτή η δουλειά σωστά και χωρίς κίνδυνο να ανοίγει έπειτα σε κάθε πτώση.

Αλλαγή αντικατάσταση στεφάνης iphone 3gs

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr