Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Επισκευή iPad 1

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Επισκευή ipad 1Το iPad 1 διαθέτει κουμπωτή οθόνη και είναι δύσκολο να ανοιχτεί εάν δεν διαθέτει κανείς τα ειδικά εργαλεία που χρειάζεται. Εάν σας χάλασε η οθόνη και το digitizer δε χρειάζεται να αγοράσετε καινούριο iPad 1 αφού υπάρχει οικονομικός, εύκολος και άμεσος τρόπος να επισκευαστεί. Πρώτα απ' όλα απαιτείται η επέμβαση ενός ειδικού τεχνικού, με εμπειρία συγκεκριμένα στην επισκευή iPad 1. Έπειτα θα χρειαστείτε ένα γνήσιο OEM ανταλακτικό, συγκεκριμένα για την επισκευή iPad 1.

Εμείς διαθέτουμε όλα τα OEM ανταλακτικά για επισκευή iPad 1 καθώς και ένα έμπειρο, με μεράκι, τεχνικό προσωπικό όπου ασχολείται αποκλειστικά με την επισκευή iPad 1 καθημερινά!

Επισκευή iPad 1 απο έμπειρους τεχνικούς

Αναλαμβάνουμε να ανοίξουμε με ασφάλεια το iPad σας, να αποκαταστήσουμε οποιαδήποτε βλάβη έχει, με το κατάλληλο OEM ανταλακτικό και να το επισκευάσουμε άμεσα. Παράλληλα το καθαρίζουμε με ειδικά πανάκια και υγρά και σας το επιστρέφουμε ολοκαίνουριο, όπως ήταν μόλις το αγοράσατε.

Αν λοιπόν σας έσπασε, ράγισε ή δεν αποκρίνεται σωστά η οθόνη αφής, ελάτε στο εργαστήριο μας, Ιουλιανού 50 και έχουμε τη λύση. Αναλαμβάνουμε την επισκευή iPad 1 άμεσα και με ασφάλεια, και σε προσιτή τιμή. Διαθέτουμε θέσεις παρκινγκ κοντά στο σταθμό μετρό Βικτώρια.

Τηλεφωνήστε μας στο 211 800 3332

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr