Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Αλλαγή Digitizer iPad 1

Ίσως έχετε ακούσει την λέξη Digitizer αλλά δεν είστε σίγουρος τι ακριβώς είναι. Το Digitizer είναι ο ψηφιοποιητής του iPad σας και είναι άμεσα συνδεμένο με την οθόνη του ipad.

Πως θα καταλάβετε ότι έχει πρόβλημα το Digitizer;

Αν έχει κάποια βλάβη η οθόνη αφής δεν θα ανταποκρίνεται σωστά στις εντολές σας. Ύστερα από κάποια πιθανή πτώση του ipad μπορεί να σπάσει το digitizer. Σας αναφέρουμε μερικά συνηθισμένα συμπτώματα βλάβης του Digitizer όπου μπορεί να παρατηρήσετε:

Συμπτώματα βλάβης Digitizer:
  1. Κακή ανταπόκριση οθόνης
  2. εφαρμογές που ανοίγουν τυχαία
  3. Καμία ανταπόκριση στο άγγιγμα της οθόνη
  4. Ράγισμα, σπασιμο
  5. Νεκρά σημεία στην οθόνη

Αντικατάσταση Digitizer ipad 1

Αν έχετε παρατηρήσει κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα δεν έχετε παρά να μας φέρετε το ipad σας σε ένα απο τα εργαστήρια μας. Η serviceiphones με το ειδικευμένο τεχνικό προσωπικό που διαθέτει μπορούν να αποκαταστήσουν τη βλάβη αντικαθιστώντας άμεσα το digitizer με ένα γνήσιο OEM ανταλακτικό και εγγύηση lifetime!

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr