Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Επισκευή iPhone 4s

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους επισκευή iphone 4s. Διαθέτουμε ετοιμοπαράδοτα όλα τα ανταλλακτικά που χρειάζονται για οποιαδήποτε βλάβη μπορεί να προκύψει. Εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής! Ελάτε λοιπόν Ιουλιανου 50 στην Αθήνα και θα επισκευάσουμε οποιαδήποτε βλάβη έχετε.

Επισκευή iphone 4s

Χρησιμοποιήστε τον παραπάνω οδηγό και βείτε όλες τις πληροφορίες για την επισκευή της αγαπημένης σας συσκευής. Σε αυτό τον οδηγό θα ανακαλύψετε το κόστος για την επισκευή iPhone 4S καθώς και για τον χρόνο που χρειάζεται κάθε επισκευή. Τέλος μπορείτε επίσης να μάθετε για την εγγύηση του κάθε ανταλλακτικού που προσφέρουμε.

Στα χρόνια που λειτουργεί το εργαστήριο μας, έχουμε επισκευάσει χιλιάδες συσκευές και μπορούμε να σας εγγυηθούμε και για τη δική σας επισκευή.

  1. Απο τον παραπάνω οδηγό, επιλέξτε την 1η επιλογή, στην περίπτωση που υπέστει βλάβη η οθόνη ή το digitizer του iPhone 4S.
  2. Στη 2η επιλογή θα βρείτε χρήσιμες οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθήσετε σε περίπτωση που βραχεί η συσκευή σας.
  3. Η 3η επιλογή, προτείνεται σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή μπαταρίας.
  4. Η 4η επιλογή περιέχει αναλυτικά όλες τις υπόλοιπες επισκευές που τυχόν χρειαστείτε για το iPhone 4S.

Στο εργαστήριο μας αναλαμβάνουμε την επισκευή iPhone 4S και αποκαθιστούμε πλήρως κάθε βλάβη χρησιμοποιώντας το αντίστοιχο OEM ανταλλακτικό. Αν το iPhone 4S σας έσπασε, βράχηκε ή προέκυψε οποιαδήποτε άλλη βλάβη, μπορούμε να το επισκευάσουμε άμεσα για εσάς και στην πιο χαμηλή τιμή της αγοράς, δίνοντας σας εγγύηση OEM ανταλλακτικού έως και 5 έτη.Επισκευή iPhone 4S

Εάν χρειάζεστε επισκευή iPhone 4S ελάτε στο εργαστήριο μας (ιουλιανού 50 Αθήνα), ή στείλτε μας τη συσκευή σας με courier (διαβάστε για τους τρόπους αποστολής). Για μια εγγυημένη και ασφαλή επισκευή iPhone 4S απευθηνθείτε μόνο σε εμάς!

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr