Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Επισκευές iPhone

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Εδώ θα βρείτε έναν οδηγό, που θα μπορέσει να σας κατατοπίσει για το τι ακριβώς επισκευή χρειάζεστε. Επισκευάζουμε όλα τα μοντέλα iPhone και μπορούμε να σας κατατοπίσουμε, ακολουθώντας τις οδηγίες μας, για το τι ανταλλακτικό θα χρειαστείτε, καθώς και για το κόστος του μαζί με την επισκευή.

Υπάρχουν 6 μοντέλα iPhone. Το 1ης γενιάς, που είναι το 2g, το οποίο είναι και το μόνο που δεν επισκευάζουμε, γιατί δεν κατασκευάζονται αξιόπιστα ανταλλακτικά πια, το  3g, 2ης γενιάς iPhone, το 3gs, 3ης γενιάς iPhone, το οποίο είναι ακριβώς ίδιο εμφανισιακά με το 3g, αλλά με περισσότερες δυνατότητες και πιο γρήγορο, το iPhone 4, που είναι 4ης γενιάς και προκάλεσε αίσθηση λόγω της εκπληκτικά υψηλής ανάλυσης Retina οθόνης του, το iPhone 4s, όμοιο σχετικά με το 4, αλλά πάλι αρκετά αναβαθμισμένο στην ταχύτητα και στην κάμερα που είναι 8 megapixel.

Τέλος Υπάρχει το νέο iPhone 5 όπου και για αυτό δεχόμαστε αρκετές κλήσεις για σπασμένες οθόνες κι άλλες βλάβες κι επομένως μπορούμε να επισκευάσουμε ακόμα και το πιο νέο iPhone!

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr