Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Επισκευή iPad mini

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Το αγαπημένο σας “μικρό” iPad mini είναι ένα από τα καλύτερα tablet της κατηγορίας του. Έχει υψηλή ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικά υλικά. Αυτό μας προστατεύει από την άμεση φθορά της συσκευής.

Όμως είναι αναμενόμενο κάποια στιγμή μετά από την επιβάρυνση του iPad mini, η επισκευή να είναι αναγκαία. Όταν θα αρχίσουν να σας εμφανίζονται σποραδικά μικροπροβλήματα στην χρήση θα ξέρετε ότι το iPad mini έχει αρχίσει να φθείρετε σημαντικά και θα χρειαστεί επισκευή iPad mini.

Σίγουρα θα είστε προσεκτικοί κατά την χρήση και την μεταφορά της συσκευής σας. Αλλά μια στιγμή απροσεξίας είναι αρκετή για να προκαλέσει μόνιμη ζημιά από μία άτυχη πτώση ή ένα δυνατό χτύπημα.

Περιμένουμε το iPad σας στο εργαστήριο μας. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα διαγνώσουν την βλάβη της συσκευής και θα σας ενημερώσουν. Θα κληθείτε να επιλέξετε μία από τις διαθέσιμες επιλογές και μετά από δική σας εντολή θα ξεκινήσει η διαδικασία της επισκευής iPad mini.

Διαδικασία επισκευής iPad mini

Πρώτο βήμα είναι η ασφαλής απομάκρυνση του χαλασμένου μέρους του iPad mini. Συνέχεια έχει η τοποθέτηση καινούργιου ΟΕΜ ανταλλακτικού υψηλής ποιότητας. Αφού οι έμπειροι τεχνικοί μας ολοκληρώσουν την επισκευή iPad mini θα επανεξετάσουν την συσκευή σας. Θα πιστοποιήσουμε την ολική αποκατάσταση της βλάβης και θα επιβεβαιώσουμε την τέλεια λειτουργία της συσκευής σας.

Έπειτα θα σας  ενημερώσουμε και θα κληθείτε να επιλέξετε ένα από τους διαθέσιμους τρόπους  παραλαβής του επισκευασμένου σας iPad mini.

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr