Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Αλλαγή μπαταρίας iPad mini

Το ξεχωριστό σας iPad mini έχει αρχίσει να σας προκαλεί δυσφορία λόγω του ελάχιστου χρόνου που διαρκεί η μπαταρία του μετά από καιρό χρήσης ; Μάλλον χρειάζεται αλλαγή Μπαταρίας iPad mini.

Όλες οι μπαταρίες έχουν ένα προσδώκιμο ζωής. Μετά το πέρας του πρώτου χρόνου λειτουργίας της συσκευής σας είναι πιθανόν η απόδοση της μπαταρίας της να φθίνει.

Μην ταλαιπωρείστε άλλο. Ελάτε στο εργαστήριό μας άμεσα, αφού εμείς πραγματοποιούμε αλλαγή Μπαταρίας iPad mini. Για την αλλαγή Μπαταρίας iPad mini θα σας τοποθετήσουμε καινούργιο ΟΕΜ ανταλλακτικό με ασφάλεια και επιτυχία.

Η συσκευή σας θα συνεχίσει να σας προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκέδασης ξανά, χωρίς να είναι ανάγκη να την έχετε συνεχώς να φορτίζει.

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr