Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Επισκευή iPhone 4

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Αν το iPhone 4 σας έπαθε κάποια ζημιά μπορείτε να πλοηγηθείτε απο τον παραπάνω οδηγό και να μάθετε για το κόστος, το χρόνο και την εγγύηση που παρέχουμε για κάθε επισκευή iPhone 4. Εσείς απλά ακολουθήστε τα βήματα του παραπάνω οδηγού.

Έχουμε επισκευάσει πάρα πολλά iPhone 4 και είμαστε σε θέση να σας εγγυηθούμε για την ασφαλή επισκευή της αγαπημένης σας συσκευής.

  1. Επιλέγοντας την 1η επιλογή, μπορείτε να μάθετε πληροφορίες που αφορούν την επισκευή της οθόνης ή του digitizer.
  2. Η 2η επιλογή θα σας επιτρέψει να μάθετε όλες τις οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθήσετε σε περίπτωση που το iPhone 4 σας βραχεί.
  3. Πατήστε τη 3η επιλογή, αν νομίζετε οτι η διάρκεια της μπαταρία σας έχει μειωθεί.
  4. Η 4η επιλογή αποτελεί έναν αναλυτικό οδηγό με όλες τις υπόλοιπες επισκευές που ενδεχομένως να χρειάζετε το iPhone 4.

H serviceiphones και οι έμπειροι τεχνικοί της αναλαμβάνουν την επισκευή iPhone 4 και πλήρη αποκατάσταση κάθε βλάβης που τυχόν προέκυψε στη συσκευή σας. Είτε έσπασε, βράχηκε ή έπαθε οποιαδήποτε άλλη ζημιά, είμαστε εδώ για να επισκευάσουμε το iphone σας και να το κάνουμε πάλι σαν καινούριο. Χρησιμοποιώντας μονάχα ανταλλακτικά OEM μπορούμε να το επισκευάσουμε άμεσα, δίνοντας σας και εγγύηση έως και 5 έτη.

Επισκευή iPhone 4Εάν χρειάζεστε επισκευή iPhone 4 μπορείτε να έρθετε στο εργαστήριο μας (ιουλιανού 50 στην Αθήνα), ή να χρησιμοποιήστε κάποια εταιρία courier, αποστέλλοντας μας την συσκευη σας. Ανατρέξτε στους τρόπους αποστολής για περισσότερες πληροφορίες σε περίπτωση που θέλετε να μας στείλετε τη συσκευή σας. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε η επισκευή iPhone 4 να ολοκληρωθεί με απόλυτη ασφάλεια.

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr