Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Αλλαγή μπαταρίας iPhone 4

Εάν η μπαταρία του iPhone δεν φορτίζεται κανονικά ή ξεφορτίζεται πιο σύντομα από όσο θα έπρεπε, το πιθανότερο είναι ότι χρειάζεστε καινούρια μπαταρία.

Βασιστείτε στους επαγγελματίες τεχνικούς που διαθέτουμε και στο ποιοτικό service μας. 

Η Ζωή της Μπαταρίας

Πολλοί παράγοντες υπάρχουν που μπορούν να επηρεάσουν τη ζωή της μπαταρίας στο iPhone σας. Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες, ο οποίος συνήθως δεν λαμβάνεται υπ’ όψιν, είναι η ηλικία της μπαταρίας. 

Αλλαγή Μπαταρίας iPhone 4Εάν το iPhone σας είναι περισσότερο από 1 έτους και η διάρκεια της μπαταρίας είναι μικρή, ίσως είναι η στιγμή να την αντικαταστήσετε.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι η νέα μπαταρία θα αποδίδει το ίδιο καλά, αν όχι καλύτερα από την αρχική σας iPhone μπαταρία όταν ήταν καινούρια! 

Αλλαγή, αντικατάσταση μπαταρίας iphone 4

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr