Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Επισκευή iPhone 3GS

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Επιλέξτε μία από τις τέσσερις επιλογές που αναφέρονται για να κατατοπιστείτε όσον αφορά ποια ακριβώς επισκευή χρειάζεστε.

  1. Πατώντας την 1η επιλογή, θα βρείτε επισκευές που αφορούν την οθόνη και το digitizer.
  2. Η 2η επιλογή είναι για την περίπτωση που το iPhone σας βραχεί. Σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες που θα βρείτε, γιατί η επισκευή θα πρέπει να είναι άμεση.
  3. Επισκευή iPhone 3GSΠατήστε τη 3η επιλογή, αν η μπαταρία σας αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.
  4. Η 4η επιλογή είναι ένας αναλυτικός οδηγός με όλα τα υπόλοιπα ανταλλακτικά που διαθέτουμε καθώς αναφέρετε και το κόστος επισκευής.

Έχουμε επισκευάσει εκατοντάδες iPhone 3gs και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι, αν δεν έχει υποστεί κάποια ζημιά η μητρική πλακέτα, το iPhone σας είναι πλήρως επισκευάσιμο, ότι και αν του έχει συμβεί.

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr