Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Επισκευή iPad

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Διαλέξτε απο τα 3 μοντέλα iPad για να οδηγηθείτε στην σωστή επισκευή.

  1. Επισκευή New iPad 3. Διαβάστε για βλάβες που αφορούν το νέο iPad 3 και μάθετε πως μπορείτε να το επισκευάσετε πανεύκολα χωρίς να ξοδέψετε μια ολόκληρη περιουσία!
  2. Επισκευή iPad 2. Αυτο το μοντέλο iPad διαθέτει μπροστινή και πίσω κάμερα. Εξαιρετικά λεπτή κατασκευή που καθιστά και πολύ δύσκολη την επισκευή του. Δεν έχει βίδες και για να ανοίξει η συσκευή πρέπει να ξεκολλήσει το digitizer!!
  3. Επισκευή iPad 1. Σε αυτό το μοντέλο μπορεί να γίνει κάθε επισκευή γιατί είναι δυνατό να ανοίξει καθώς δεν υπάρχουν βίδες αλλά μπορεί να ξεκουμπώσει όλο το μπροστινό σύστημά του.

Διαθέτουμε ΟΕΜ ανταλλακτικά και για το iPad 2 και για το iPad 1 και δίνουμε εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr