Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Αλλαγή πίσω όψης iPhone 4

Το iphone 4 διαθέτει μια υπέροχη πίσω γυάλινη όψη. Σε περίπτωση που σας σπάσει ή γρατζουνιστεί διαθέτουμε στο εργαστήριό μας ακριβώς  την ίδια σε εφάμιλλη ποιότητα και μπορούμε να σας την αλλάξουμε κατευθείαν σε 10 λεπτά. Αυτή η επισκευή είναι σχετικά απλή αλλά πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή στη ποιότητα του ανταλλακτικού ώστε η πίσω γυάλινη όψη να σφραγίζει ακριβώς και να στεγανοποίει το κινητό από τυχόν υγρασίες. Επιπλέον απαιτείται πλήρης εσωτερικός καθαρισμός του κινητού από τυχόν σπασμένα τζαμάκια ώστε να μην τραυματιστεί καμιά καλωδιοταινία. Η πίσω γυάλινη όψη που θα σας προμηθεύσουμε μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα κάνει το κινητό σας να δείχνει σαν καινούργιο!!

Αλλαγή αντικατάσταση πίσω γυάλινης όψης iphone 4

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr