Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Αλλαγή οθόνης iPhone 4S

H Οθόνη Retina του  iphone 4s είναι ένα καταπληκτικό επίτευγμα της τεχνολογίας. Η  ακρίβεια και η  πυκνότητα των pixel είναι τόσο μεγάλη που το ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να τα διακρίνει. Τα χρώματα και η φωτεινότητα αποδίδεται  τόσο  πολύ ζωντανά που νομίζεις ότι γίνεσαι ένα με το τηλέφωνό σου. 
Μετά από μία πτώση λοιπόν όταν δυστυχώς σας σπάσει μπαίνετε σε μια διαδικασία να βρείτε την καλύτερη σε ποιότητα οθόνη καθώς όταν την αλλάξετε θα θέλατε να μην υπάρχει μείωση στην ποιότητα της. 
Ήμαστε εδώ ακριβώς για αυτό.
Διαθέτουμε την καλύτερη ανταλλακτική lcd οθόνη  που κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά 960?640 pixel  και την αλλάζουμε σε 1 ώρα με επι τόπου ραντεβού στο εργαστήριο μας
Αν δείτε λοιπόν στο iphone 4s κάτι από τα εξής:

  1. Ράγισμα ή σπάσιμο
  2. Μαύρα στίγματα
  3. Παράλληλες γραμμές
  4. Καμία ανταπόκριση της οθόνης
  5. Εφαρμογές να ανοίγουν τυχαία

Αλλαγή Οθόνης iPhone 4S

Τότε ελάτε στο εξειδικευμένο εργαστήριο μας και θα αντικαταστήσουμε την οθόνη του iphone 4S με μια καινούρια Retina hi resolution οθόνη άψογης ποιότητας OEM   και θα σας δώσουμε και life time εγγύηση.

Ελάτε λοιπόν σε ένα απο τα εργαστήρια μας ή επιλέξτε έναν από τους τρόπους μεταφοράς που σας δείχνουμε στην σελίδα με τα courier .

οθόνη iphone 4s

Αλλαγή αντικατάσταση οθόνης  iphone 4s

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr