Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Επισκευή jack cable iPhone 4S

Αυτό το ανταλλακτικό στο iphone 4s αν πάθει κάποια ζημιά θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στιο iphone σας. Αν λοιπόν βάζετε τα ακουστικά και δεν ακούτε τίποτα ή δεν λειτούργει το πλήκτρο που ανεβοκατεβάζει την ένταση του τηλεφώνου ή δεν δουλεύει η σίγαση  του iphone δηλαδή το κουμπάκι που το βάζετε στο  σιωπηλό τότε το πρόβλημα βρίσκετε στο jack cable.   Οι έμπειροι τεχνικοί μας έχουν αλλάξει δεκάδες από αυτό τα ανταλλακτικά. Μια δύσκολη και λεπτή  επισκευή που καθιστά απαραίτητο να βρείτε ένα εργαστήριο που να έχει την εμπειρία αλλά και το κατάλληλο ΟΕΜ ανταλλακτικό ώστε να μην έχετε ξανά κάποιο πρόβλημα.
Συμπτώματα βλάβης jack cable

  1. Δεν λειτουργεί το βύσμα του ακουστικού
  2. Δεν λειτουργεί το volume button
  3. Δεν λειτουργεί το silent button
Τηλεφωνήστε μας και κλείστε ένα ραντεβού με το ποιο σοβαρό και αξιόπιστο service iphone και θα αλλάξουμε το jack cable γρήγορα σωστά και εγγυημένα.

jack cablejack cable iphone 4

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr