Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Αλλαγή μπαταρίας iPad 1

Η αλλαγή της μπαταρίας στο iPad 1 δεν γίνεται πάρα πολύ συχνά, λόγω του ότι επειδή χρησιμοποιείται συνήθως στο σπίτι μας καλύπτει ο φορτιστής, γι αυτό κι εμείς, επειδή δεν θέλουμε να παλιώνουν τα στοιχεία της μπαταρίας, περιμένοντας την επόμενη επισκευή, διαθέτουμε μόνο μια ανταλλακτική μπαταρία, που αν κάποιος πελάτης την παραγγείλει, θα δεσμευτεί για αυτόν.

Αφού την τοποθετήσουμε, παραγγέλνουμε μία εκ νέου. Πάρτε μας λοιπόν τηλέφωνο και θα σας ενημερώσουμε αν έχουμε διαθέσιμη ανταλλακτική μπαταρία για το iPad 1, αλλιώς θα πρέπει να αφήσετε μια προκαταβολή και μόλις έρθει η μπαταρία θα μπορέσουμε να προβούμε στην επισκευή της.

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr