Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Επισκευή εξωτερικών κουμπιών iPhone 3G

Το silent button είναι κάτι που μας είναι πολύ χρήσιμο όταν επιλέγουμε να μην έχει ήχους το κινητό μας σε μία συνάντηση ή στο cinema. Έτσι πετυχαίνουμε να έχουμε πλήρη έλεγχο στις κλήσεις που λαμβάνουμε και στα μηνύματα αλλά παράλληλα και να μην ενοχλούμε τους υπολοίπους. Το silent button μπορεί να σπάσει με μια βίαιη κίνηση ή από κάποια πτώση. Μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με ένα νέο oem ποιότητας ανταλλακτικό.
Στην περίπτωση της αυξομείωσης της έντασης του ήχου είναι απαραίτητο να είναι λειτουργικό το volume button. Με αυτό τον τρόπο δυναμώνουμε ή χαμηλόνουμε τον ήχο κατά τη διάρκεια της κλήσης και όχι μόνο. Αν αυτό το πλαινό κουμπάκι σας ξεκολλήσει ή σπάσει, αντικαθίσταται με νέο.
Τελευταίο αλλά σημαντικότερο είναι το On-off button. Είναι στην ουσία το power button του κινητού μας με αυτό το ανοίγουμε και το κλείνουμε. Αν αυτό φύγει ή σπάσει γίνεται αντικατάστασή του με ένα νέο. Μπορείτε να περάσετε από το εργαστήριό μας για να δούμε τοι κινητό και να σας ενημερώσουμε επιτόπου για το τι χρειάζεται.

Αλλαγή αντικατάσταση εξωτερικών κουμπιών iphone 3gs

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr