Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Επισκευή sim card reader iPhone 3G

Επισκευή sim card reader iphone 3g. Η επισκευή αυτή συνήθως απαιτείτε όταν το μπαίνει απρόσεκτα η sim card. To sim card reader είναι ένα ανταλλακτικό με 6 ποδαράκια που πάνω τους ακουμπάει η sim card. Αν κάποιο από αυτά στραβώσει ή κοπεί χρειάζεται να αποκολληθεί το εξάρτημα και να μπει καινούριο. Αυτή η επισκευή είναι πάνω στην μητρική πλακέτα του iphone χρειάζεται μεγάλη προσοχή και θα πρέπει να μας αφήσετε το iphone σας. Το ποσοστό επιτυχίας αυτής της επισκευής είναι πάνω από 95% αλλά υπάρχει και μια πάρα πολύ μικρή πιθανότητα να μην επισκευαστεί. Αυτό δεν έχει να κάνει φυσικά με της δικές μας ικανότητες αλλά με την ζημιά που έχει υποστεί το εξάρτημα. Στην μικρή πιθανότητα που δεν θα επισκευαστεί η χρέωση θα είναι 20 Ευρώ.

Αλλαγή αντικατάσταση sim card reader iphone 3gs

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr