Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Επισκευή antenna GPS iPad 2

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με το σήμα GPS του αγαπημένου σας iPad 2;

Μία βλάβη στην κεραία λήψης του GPS σήματος μπορεί να ευθύνεται για τη δυσλειτουργία των εφαρμογών πλοήγησης. Αν δεν μπορείτε να βρείτε την ακριβή τοποθεσία σας στο χάρτη ή δεν έχετε καθόλου σήμα GPS, είναι πιθανό να μη λειτουργεί η κεραία της συσκευής σας.

Φέρτε τη συσκευή σας στο εργαστήριό μας, όπου οι τεχνικοί μας θα την ελέγξουν και θα εντοπίσουν τη βλάβη. Εάν κριθεί αναγκαίο, θα προχωρήσουμε σε επισκευή antenna GPS iPad 2. Για την επισκευή antenna GPS iPad 2 θα αντικαταστήσουμε το προβληματικό εξάρτημα με καινούργιο και ανθεκτικό ΟΕΜ ανταλλακτικό, γρήγορα και με επιτυχία.

Όπως ισχύει για όλες τις εργασίες μας, πραγματοποιούμε την επισκευή antenna GPS iPad 2 στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr