Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Αλλαγή Digitizer iPad 2

Πιθανόν να έχετε ακουστά τη λέξη digitizer αλλά να μη γνωρίζετε τι είναι. Το Digitizer είναι ο ψηφιοποιητής του iPad σας και είναι συνδεμένο απευθείας με την οθόνη του ipad.

Πως θα καταλάβετε αν υπάρχει πρόβλημα στη λειτουργία του Digitizer;

Αν υπάρξει κάποια βλάβη στο digitizer, τότε ενδεχομένως η οθόνη αφής να μην λειτουργεί σωστά. Συνήθως μετά απο μια ατυχή πτώση του ipad πιθανόν να ραγίσει ή να σπάσει το digitizer. Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα βλάβης του digitizer που μπορεί να έχετε παρατηρήσει είναι τα εξής:

Ενδείξεις βλάβης Digitizer:
  1. Η οθόνη δεν ανταποκρίνεται
  2. Οι εφαρμογές ανοίγουν τυχαία χωρίς την αφή μας.
  3. Δεν υπάρχει ανταπόκριση οταν ακουμπάμε την οθόνη
  4. Έσπασε, Ράγισε
  5. Υπάρχουν νεκρά σημεία στην οθόνη.

Αντικατάσταση Digitizer ipad 2

Αν έχετε παρατηρήσει κάποιο από τα παραπάνω πιθανά συμπτώματα, μπορείτε να μας φέρετε το ipad σας σε ένα απο τα εργαστήρια μας. Η serviceiphones με τους έμπειρους τεχνικούς που διαθέτει μπορούν να αποκαταστήσουν τη βλάβη αντικαθιστώντας το digitizer με ένα γνήσιο OEM ανταλακτικό και με εγγύηση lifetime!

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr