Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Επισκευή βρεγμένου iPad 3

Σε περίπτωση που σας βραχεί το αγαπημένο σας tablet iPad 3, ακολουθήστε άμεσα τις οδηγίες μας για να γλιτώσετε τη συσκευή σας από μόνιμη βλάβη.

Οδηγίες για άμεση αντίδραση:

  1. Απενεργοποιήστε αμέσως το iPad σας
  2. Προσπαθήστε να στραγγίξετε την υγρασία
  3. Τυλίξτε τη συσκευή με απορροφητικό χαρτί
  4. Αν η συσκευή βράχηκε με θαλασσινό νερό, ξεβγάλτε την αμέσως με νερό βρύσης! Μετά ακολουθήστε κανονικά τα βήματα 2 και 3.
  5. Φέρτε μας γρήγορα τη συσκευή για τη σωστή επισκευή Βρεγμένου iPad 3

Η συσκευή πρέπει να απενεργοποιηθεί, γιατί αν μείνει σε λειτουργία, μπορεί να πάθουν μόνιμη βλάβη τόσο η συσκευή, όσο και η μπαταρία της, με αποτέλεσμα να γίνει πολύ πιο δύσκολη η επισκευή της. Μη χρησιμοποιήσετε καμία πηγή θερμότητας για το στέγνωμα της συσκευής, αφού, αν την υπερθερμάνετε, θα της προκαλέσετε μόνιμη βλάβη.

Αν μας φέρετε τη συσκευή σας άμεσα, η εμπειρία μας και τα εξειδικευμένα εργαλεία που μόνο εμείς διαθέτουμε θα αυξήσουν κατακόρυφα τις πιθανότητες για τη διάσωση ή την επισκευή βρεγμένου iPad 3. Το ποσοστό των 100% επιτυχημένων διασώσεων κατά την επισκευή βρεγμένου iPad 3 από το εργαστήριό μας ξεπερνά το 80% των περιπτώσεων.

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr