Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Αλλαγή οθόνης αφής (digitizer) iPad 3

Επισκευή New iPad 3 με αυθεντικό Digitizer!

To iPad 3 ήρθε και είναι το νέο τεχνολογικό επίτευγμα της Apple. Παρά το γεγονός όμως ότι είναι αρκετά νέο μοντέλο έχουμε δεχτεί ήδη αρκετές κλήσεις για σπασμένη οθόνη.

Ίσως να μην το γνωρίζατε έως τώρα αλλά σε περίπτωση που σας έσπασε το New iPad σας και βρεθήκατε στη σελίδα μας αναζητώντας κάποια λύση, δε χρειάζεται να ψάχνετε πιά! Στο κατάστημα μας θα βρείτε το αυθεντικό OEM ανταλλακτικό (Digitizer) για την πολύτιμη συσκευή σας.

Τί είναι το Digitizer;

Το Digitizer είναι ο ψηφιοποιητής που διαθέτουν όλες οι οθόνες αφής όπως και το New iPad 3. Είναι συνδεμένο απευθείας με την οθόνη LCD της συσκευής σας και είναι το γυάλινο εξάρτημα που ψηφιοποιεί - μετατρέπει το άγγιγμα σας σε εντολή. Αποτελεί την δίοδο επικοινωνίας του χρήστη με τη συσκευή.

Πως θα διαπιστώσετε οτι μια βλάβη μπορεί να οφείλεται στο Digitizer;

Αν έχει σπάσει ή ραγίσει το digitizer (συνήθως ύστερα απο μια πτώση), τότε πολύ πιθανόν να παρατηρήσετε ότι η οθόνη αφής δεν ανταποκρίνεται σωστά στο άγγιγμα σας. Αν συμβεί αυτό επικοινωνήστε μαζί μας. Παρακάτω σας παραθέτουμε τα πιο κοινά συμπτώματα που υποδυκνείουν βλάβη στο digitizer.

  1. Οι εφαρμογές ανοίγουν απο μόνες τους χωρίς να αγγίξετε την οθόνη.
  2. Η Οθόνη δεν λειτουργεί όπως πρίν (δεν αποκρίνεται σωστα στο άγγιγμα σας)
  3. Διακρίνετε κάποιο ράγισμα ή σπάσιμο.
  4. Η Οθόνη παρουσιάζει κάποια νεκρά σημεία.

Αντικατάσταση Digitizer ipad 3

Εάν σας έσπασε το New iPad 3 μην απελπίζεστε γιατί υπάρχει άμεση λύση και οικονομική! Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα σας αντικαταστήσουν το σπασμένο σας digitizer με νέο, αυθεντικό, ολοκαίνουριο Digitizer για New iPad 3! Και όλα αυτά με εγγυήση Lifetime!!

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr