Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Eπισκευή sim card case iPhone 5

Αν έχει υποστεί κάποια ζημιά ή φθορά η Sim Card Case του iPhone 5 ή αν τη χάσατε κατά λάθος, απευθυνθείτε στο ServiceiPhones για να σας επιλύσουμε το πρόβλημα. Θα αντικαταστήσουμε τη σπασμένη, ραγισμένη ή χαμένη Sim card case με καινούργια και το iPhone 5 θα λειτουργεί πάλι σαν καινούργιο.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα ελέγξουν τη συσκευή σας και αφού διαπιστώσουν το πρόβλημα, θα προχωρήσουν σε αντικατάσταση του ελαττωματικού εξαρτήματος με καινούργιο. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι ποιοτικά και ανθεκτικά ΟΕΜ εξαρτήματα και πάντα στις καλύτερες δυνατές τιμές. Η τοποθέτηση της νέας Sim card case γίνεται με απόλυτη προσοχή, ώστε να εξασφαλίζεται η λειτουργικότητα της συσκευής. Σας περιμένουμε σε ένα απο τα εργαστήρια μας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα κι αποτελεσματικά.

Αλλαγή αντικατάσταση sim case iphone 5

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr