Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Επισκευή Home Button external iPhone 5

Αν ξαφνικά διαπιστώσετε ότι το κεντρικό πλήκτρο του iPhone 5 σας δεν λειτουργεί ή κολλάει, τότε σίγουρα έχετε σοβαρό πρόβλημα, αφού χωρίς αυτό το σημαντικό πλήκτρο, δεν μπορείτε να αξιοποιείτε σχεδόν καθόλου τη συσκευή σας. Συγκεκριμένα, χωρίς το Home Button είναι αδύνατη η πλοήγησή σας στο homescreen της συσκευής, όπου όμως βρίσκονται και όλες οι αγαπημένες σας εφαρμογές.

Φυσικά υπάρχει λύση στο πρόβλημά σας. Το Home Button είναι το πλήκτρο που χρησιμοποιείται με τη μεγαλύτερη συχνότητα σε αυτό το smartphone, οπότε είναι φυσικό να φθαρεί κάποια στιγμή. Είναι όμως ένα εξάρτημα για το οποίο υπάρχει ανταλλακτικό.

Στο ServiceiPhones αναλαμβάνουμε να αντικαταστήσουμε το home button του iPhone 5 γρήγορα και σωστά. Για τις επισκευές μας χρησιμοποιούμε πάντα απόλυτα ποιοτικά ΟΕΜ ανταλλακτικά.

Κατά την επισκευή του Home Button έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ λευκού και μαύρου χρώματος, σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το χρώμα της συσκευής σας.

Απευνθείτε λοιπόν στους πιστοποιημένους κι έμπειρους τεχνικούς μας στις εγκαταστάσεις μας στο κέντρο της Αθήνας (Ιουλιανού 50), κι εκείνοι θα σας καθοδηγήσουν ώστε πολύ γρήγορα να χαίρεστε ξανά όλες τις λειτουργίες κι εφαρμογές της αγαπημένης σας συσκευής.

Αλλαγή και αντικατάσταση κεντρικό κουμπί home button iphone 5

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr