Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Επισκευή Dock connectror, Mic, jack cable iPhone 5

Ύστερα από αρκετό χρόνο λειτουργίας ή αν κάνετε σκληρή χρήση στο iPhone 5, είναι πιθανό να παρουσιαστεί βλάβη σε εξαρτήματα της συσκευής όπως τα dock connector, microphone και jack cable. Συχνά οι βλάβες αυτές είναι αποτέλεσμα φυσιολογικής φθοράς και χρειάζεται να αντικαταστήσετε τα φθαρμένα εξαρτήματα με καινούργια.

  • Στην περίπτωση του dock connector, τα συμπτώματα που συνήθως παρουσιάζονται είναι η αδυναμία σύνδεσης στα iTunes, η αδυναμία συγχρονισμού και η αδυναμία φόρτισης. Αν παρατηρήσετε το dock connector, ενδεχομένως να διαπιστώσετε ότι υπάρχουν σπασμένα δοντάκια.
  • Αν υπάρχει βλάβη στο μικρόφωνο, τότε συνήθως, όταν μιλάτε στη συσκευή ακούτε, αλλά δεν σας ακούν. Σε αυτή την περίπτωση μάλλον έχει σπάσει το μικρόφωνο και χρειάζεται επισκευή ή αντικατάσταση.
  • Τέλος, αν ξαφνικά δεν μπορείτε να θέσετε τη συσκευή σας σε σίγαση, δεν λειτουργεί το πλήκτρο του ήχου ή δεν ακούτε όταν αναπαράγετε μουσική ή βίντεο φορώντας τα ακουστικά, τότε κατά πάσα πιθανότητα υπάρχει βλάβη στο jack cable του iPhone 5.

Και στις τρεις περιπτώσεις αξίζει να φέρετε το συντομότερο δυνατό τη συσκευή σας στο εργαστήριό μας, στην οδό Ιουλιανού 50 στο κέντρο της Αθήνας, για να το ελέγξουν οι έμπειροι και πιστοποιημένοι τεχνικοί μας. Εκείνοι θα σας ενημερώσουν και για το είδος και το χρόνο της απαιτούμενης επισκευής. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε για την επισκευή των dock connector, microphone και jack cable είναι μόνο OEM, ποιοτικά και απόλυτα συμβατά με το iPhone 5. Θα επισκευάσουμε τη συσκευή σας με το χαμηλότερο δυνατό οικονομικό κόστος.

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr