Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Επισκευή ακουστικού iPhone 5

Χρησιμοποιείτε το iPhone 5 παντού και συνέχεια, για να επικοινωνείτε, να πλοηγείστε στο διαδίκτυο αλλά και για να ψυχαγωγείστε ακούγοντας μουσική. Αν λοιπόν διαπιστώσετε ότι το ακουστικό της συσκευής σας τρίζει και έχει απώλεια σε ένταση, τότε φέρτε το iPhone 5 στις εγκαταστάσεις μας για να το ελέγξουμε. Η βλάβη αυτή είναι συνήθως αποτέλεσμα υγρασίας ή ήχου υψηλής έντασης και συχνότητας.

Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας θα διαπιστώσουν ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα και θα σας ενημερώσουν για το ανταλλακτικό που θα απαιτηθεί και το συνολικό κόστος. Θα πρέπει να σας θυμίσουμε ότι για τις επισκευές μας χρησιμοποιούμε πάντα ποιοτικά και ανθεκτικά ΟΕΜ ανταλλακτικά. Πραγματοποιούμε τις εργασίες μας στις καλύτερες δυνατές τιμές και στο μικρότερο δυνατό χρόνο.

Σας περιμένουμε Ιουλιανού 50, στο κέντρο της Αθήνας.

Αλλαγή αντικατάσταση ακουστικού iphone 5

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr