Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Επισκευή βρεγμένου iPhone 5

Αν είχατε την ατυχία να σας βραχεί το iPhone 5, πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή, γιατί διαφορετικά μπορεί η ζημιά που θα υποστεί η συσκευή σας να είναι ανεπανόρθωτη. Συγκεκριμένα, αν μια συσκευή iPhone 5 βραχεί, απειλείται με οξείδωση της πλακέτας κι αυτήν πρέπει να αποτρέψετε οπωσδήποτε ενεργώντας σωστά και άμεσα.

Τι πρέπει να κάνετε για την επισκευή βρεγμένου iPhone 5;

  • Καταρχήν, απενεργοποιήστε τη συσκευή σας, γιατί διαφορετικά επιταχύνεται η διαδικασία οξείδωσης της πλακέτας.
  • Στη συνέχεια τυλίξτε το iPhone 5 σε απορροφητικό χαρτί. Μη χρησιμοποιήσετε πηγή έντονης θερμότητας, όπως π.χ. το πιστολάκι για τα μαλλιά, αφού η υπερθέρμανση μπορεί να του προκαλέσει περισσότερη ζημιά.
  • Αν έχει βραχεί με θαλασσινό νερό, ξεπλύντε το πρώτα απ’ όλα με γλυκό νερό.
  • Κατόπιν, επικοινωνήστε με το ServiceiPhones και οι έμπειροι τεχνικοί μας θα σας καθοδηγήσουν ώστε να παραλάβουν το συντομότερο δυνατόν τη συσκευή σας. Ο χρόνος εδώ είναι κρίσιμος για τη “διάσωση” τoυ βρεγμένου iPhone 5.

Επισκευή Βρεγμένου iPhone 5Θα πρέπει να γνωρίζετε ακόμα ότι για την επισκευή βρεγμένου iPhone 5 απαιτούνται εξειδικευμένα εργαλεία όπως η μπανιέρα υπερήχων μεγάλης ισχύος, που μόνο ένα εξειδικευμένο εργαστήριο μπορεί να διαθέτει.

Οι τεχνικοί μας θα ελέγξουν τη συσκευή σας και θα σας πληροφορήσουν για τις απαραίτητες επισκευές, αν η βλάβη δεν είναι προχωρημένη. Τόσο ο χρόνος, όσο και το κόστος της επισκευής βρεγμένου iPhone 5 θα εξαρτηθούν από τα ανταλλακτικά που θα απαιτηθούν.

Στο ServiceiPhones έχουμε επισκευάσει μεγάλο αριθμό βρεγμένων συσκευών iPhone. Για τις επισκευές μας χρησιμοποιούμε πάντα ΟΕΜ ανταλλακτικά. Σημαντικό ρόλο εδώ παίζει ο χρόνος, γι’ αυτό και συμβουλή μας είναι να το φέρετε χωρίς καθυστέρηση σε ένα απο τα εργαστήρια μας.

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr