Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Επισκευή δόνησης iPhone 5

To μοτέρ δόνησης iphone 5 είναι εκείνο που κάνει το iPhone 5 να δονείται όταν λαμβάνετε μήνυμα ή δέχεστε κλήση ενώ βρίσκεται σε σίγαση.

Αν παρατηρήσετε ότι ξαφνικά η λειτουργία της δόνησης δεν υπάρχει πια, τότε θα πρέπει να φροντίσετε γι’ αυτή την επισκευή του iPhone 5 vibrator motor.

Φέρτε τη συσκευή σας σε ένα απο τα εργαστήρια μας και οι επαγγελματίες τεχνικοί μας θα την ελέγξουν και θα σας ενημερώσουν για την απαιτούμενη εργασία. Η αντικατάσταση του φθαρμένου μοτέρ δόνησης θα γίνει με ένα καινούργιο, ποιοτικό ΟΕΜ ανταλλακτικό. Σας εγγυόμαστε για την ποιοτική εργασία μας. Στο ServiceiPhones πραγματοποιούμε πάντα τις επισκευές μας στο μικρότερο δυνατό χρόνο, ώστε να μη στερηθείτε την αγαπημένη σας συσκευή για πολύ καιρό, και στις πιο οικονομικές δυνατές τιμές.

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr