Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Επισκευή μεγαφώνου iPhone 5

Μια από τις βλάβες που ενδέχεται να παρουσιάσει η πολύτιμη συσκευή iPhone 5 είναι αυτή στο ηχείο - μεγάφωνο. Πώς θα τη διαπιστώσετε; Συνήθως, ο ήχος της συσκευής λειτουργεί άψογα όταν έχετε συνδεδεμένα ακουστικά, αλλά δεν λειτουργεί όταν τα αφαιρείτε. Αυτό αποτελεί σαφή ένδειξη ότι έχει υποστεί κάποια βλάβη το μεγάφωνο (loud speaker) του iPhone 5. Στην περίπτωση αυτή δεν μπορείτε πια να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας για την αναπαραγωγή μουσικής ή ταινίας ενώ βρίσκεστε με παρέα, αφού πρέπει να χρησιμοποιείτε πάντα τα ακουστικά. Αυτό μειώνει τελικά τη λειτουργικότητα και τις δυνατότητες του iPhone 5. Και σίγουρα δεν έχετε αγοράσει την πιο εξελιγμένη συσκευή iPhone για να μην την αξιοποιείτε πλήρως.

Δεν έχετε λοιπόν παρά να φέρετε τη συσκευή σας, σε ένα απο τα εργαστήρια μας όπου θα την ελέγξουν οι έμπειροι και πιστοποιημένοι τεχνικοί μας και θα σας πληροφορήσουν για την απαραίτητη επισκευή μεγαφώνου iPhone 5 και το κόστος της. Οι επισκευές στο ServiceiPhones γίνονται πάντα με απόλυτα λειτουργικά και ανθεκτικά ΟΕΜ ανταλλακτικά στο μικρότερο δυνατό χρόνο και στις καλύτερες δυνατές τιμές.

Αλλαγή αντικατάσταση μεγαφώνου iphone 5

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr