Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Αλλαγή Οθόνης iPhone 5

To iPhone 5 διαθέτει μια οθόνη με εξαιρετικό σχεδιασμό, ο οποίος της χαρίζει τη μεγαλύτερη δυνατή επιφάνεια οθόνης με το μικρότερο δυνατό πάχος των 7.6 χιλιοστών, το οποίο σας επιτρέπει ταυτόχρονα να την κρατάτε ευκολότερα και να τη χειρίζεστε με μεγαλύτερη άνεση. Παράλληλα  η εκπληκτική τεχνολογία Retina, με την εντυπωσιακή ανάλυση 1136 x 640, σας προσφέρει πιο “ζωντανή” εικόνα και πιο ζωηρά και φωτεινά χρώματα.

Αλλαγή Digitizer iPhone 5

Επισκευή Οθόνης iPhone 5

Τι γίνεται όμως αν ραγίσει ή σπάσει η οθόνη του iPhone 5; Σίγουρα αυτό που επιθυμείτε είναι να την επισκευάσετε έτσι ώστε να μη χάσετε καθόλου από την απόδοση και την ποιότητά της.

Το Serviveiphones είναι εδώ για να λύσει το πρόβλημά σας. Διαθέτουμε την καλύτερης ποιότητας OEM ανταλλακτική LCD οθόνη με ανάλυση 1136 x 640 για την επισκευή του iPhone 5. Ποια όμως είναι τα συμπτώματα που πρέπει να σας ανησυχήσουν; Αν παρατηρήσετε στο iPhone 5:

  • ράγισμα ή σπάσιμο
  • διάσπαρτα μαύρα στίγματα
  • παράλληλες γραμμές
  • έλλειψη απόκρισης της οθόνης
  • ή εφαρμογές που ανοίγουν και κλείνουν αυθαίρετα
τότε επισκεφτείτε μας στις εγκαταστάσεις μας για να αντικαταστήσουμε τη σπασμένη ή ραγισμένη γυάλινη όψη με μια καινούργια οθόνη LCD και οθόνη αφής digitizer. Η επισκευή γίνεται στις εγκαταστάσεις μας, και προτείνεται να έχετε κλείσει ραντεβού στο εργαστήριό μας.

αντικατάσταση σπασμένου Digitizer iPhone 5Θα πρέπει να τονίσουμε εδώ ότι αυτά τα δύο, δηλαδή το LCD και το Digitizer, δεν αποτελούν ξεχωριστά ανταλλακτικά στο iPhone 5, αλλά επισκευάζονται μαζί. Θα αντικαταστήσουμε τη σπασμένη οθόνη σας με καινούργια, απόλυτα ποιοτική ΟΕΜ παρέχοντάς σας εγγύηση εφ’ όρου ζωής για την εργασία μας.

Δεν έχετε λοιπόν παρά να φέρετε τη συσκευή σας σε ένα απο τα εργαστήρια μας και να συνεννοηθείτε με έναν από τους έμπειρους ηλεκτρονικούς μας.

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr