Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Αλλαγή μπαταρίας iPhone 5

Αλλαγή Μπαταρίας iPhone 5Αν η ενέργεια της συσκευής σας δεν διαρκεί ικανοποιητικά, ώστε να έχετε ένα αξιόπιστο iPhone 5, τότε χρειάζεται να γίνει αντικατάσταση μπαταρίας iPhone 5. Συγκεκριμένα, αν η μπαταρία είναι αδύναμη, δεν φορτίζεται κανονικά ή αποφορτίζεται πολύ γρήγορα, είναι ενδείξεις ότι απαιτείται αλλαγή της με μια καινούργια μπαταρία iPhone 5.

Η αντικατάσταση της μπαταρίας ενδείκνυται ιδιαίτερα, αν η συσκευή σας μετρά ήδη ένα χρόνο χρήσης και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι μικρή.

Οι πιστοποιημένοι τεχνικοί μας θα φροντίσουν ώστε το iPhone 5 σας να επανακτήσει την αρχική του απόδοση σε ελάχιστο χρόνο. Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση της μπαταρίας για iPhone 5 άμεσα, χρησιμοποιώντας μόνο τα πιο ποιοτικά OEM ανταλλακτικά και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Δεν έχετε παρά να φέρετε το iPhone 5 στο εργαστήριό μας και εμείς θα σας αλλάξουμε την ελαττωματική μπαταρία iPhone 5 με μια ολοκαίνουρια.

Αλλαγή, αντικατάσταση μπαταρίας iphone 5

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr