Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Επισκευή Home Button ribbon cable iPhone 5

Όταν μπαίνεις και χρησιμοποιείς τις εφαρμογές του iphone σου και θες να τις κλείσεις για να βγεις στο κεντρικό μενού χρησιμοποιείς το κεντρικό πλήκτρο του iPhone 5 το Home button. Χωρίς αυτό το iphone δεν μπορεί να κάνει σχεδόν καμία λειτουργία. Είναι λογικό λοιπόν ανάλογα και με την χρήση του και την δύναμη που του ασκούμε κάποια στιγμή να χαλάσει ο εσωτερικός μηχανισμός (καλωδιοταινία) του home button.

Ελάτε λοιπόν σε ένα απο τα εργαστήρια μας και θα αντικαταστήσουμε την χαλασμένη καλωδιοταινία του Home Button με ένα ολοκαινούριο ΟΕΜ ribbon cable το οποίο θα είναι εξίσου καλής ποιότητας με το δικό σας όταν είχατε αγοράσει το iphone σας.

 

Αλλαγή και αντικατάσταση Home Button ribbon cable iPhone 5

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr