Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Επισκευή Power, Volume, Silent cable iPhone 5

H συσκευή iPhone 5 είναι ο αχώριστος σύντροφός σας. Τη χρησιμοποιείτε συνεχώς, αφού οι χρήσεις και οι δυνατότητές της είναι απεριόριστες. Η σκληρή χρήση που κάνετε στο iPhone 5 όμως είναι φυσικό να επιφέρει και σχετική φθορά στη συσκευή σας.

Από τα πρώτα εξαρτήματα που παρουσιάζουν δυσλειτουργία είναι το Power, Volume, Silent Cable του iPhone 5. Πρόκειται για μια ευαίσθητη καλωδιοταινία που βρίσκεται εσωτερικά του iPhone 5 και επάνω στις ειδικές επαφές ακουμπούν τα πλήκτρα on/off, αυξομείωσης της έντασης και σίγασης. Αν παρατηρήσετε ότι δυσκολεύεστε να θέσετε τη συσκευή σας σε σίγαση, να την ενεργοποιήσετε ή να την απενεργοποιήσετε και να αλλάξετε την ένταση, σημαίνει οτι κάποια ζημιά μάλλον έχει προκληθεί σε αυτό το καλώδιο. Τότε θα πρέπει να προβείτε σε αντικατάσταση αυτού του καλωδίου δηλαδή του Power, Volume, Silent ribbon cable.

Το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας σας περιμένει στο εργαστήριό μας, Ιουλιανού 50 στο κέντρο της Αθήνας, για να σας ενημερώσει και να σας καθοδηγήσει σχετικά. Προσέξτε, γιατί είναι μια επισκευή που απαιτεί τεχνική δεξιότητα και γνώσεις, ώστε να μην προκληθεί περισσότερη ζημιά στη συσκευή σας.

Για την επισκευή αυτή, όπως και για όλες τις επισκευές που πραγματοποιεί το ServiceiPhones, χρησιμοποιούμε απόλυτα ποιοτικά ΟΕΜ ανταλλακτικά.

Αλλαγή Power, Volume, Silent flex cable iPhone 5

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr