Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Αλλαγή Digitizer iPοd Touch 3G

Ίσως έχετε ακούσει την λέξη Digitizer αλλά δεν είστε σίγουρος τι ακριβώς είναι. Το Digitizer είναι ο ψηφιοποιητής του iphone σας και είναι άμεσα συνδεμένο με την οθόνη. Πως θα καταλάβετε ότι έχει πρόβλημα το Digitizer; Αν έχει κάποια βλάβη το Digitizer θα το καταλάβετε καθώς ή οθόνη δεν θα ανταποκρίνεται. Συνήθως δεν φαίνεται έκτος αν η οθόνη έχει κάποιο πρόβλημα.

Ύστερα από κάποια ατυχή πτώση του iPod σας μπορεί να σπάσει και τότε χρειάζεται άμεση αντικατάσταση. Η Service iPhones και οι εξειδικευμένοι τεχνικοί  μπορούν να σας το αντικαταστήσουν!!!

Αλλαγή Digitizer ipod 3G

Συμπτώματα βλάβης Digitizer:

  1. Κακή ανταπόκριση οθόνης ipod 3G
  2. εφαρμογές που ανοίγουν τυχαία
  3. Καμία ανταπόκριση στο άγγιγμα της οθόνη
  4. Σπασιμο ή ράγισμα
  5. Νεκρά σημεία στην οθόνη

Αν έχετε παρατηρήσει κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα δεν έχετε παρά να μας φέρετε το ipod σας και να σας αντικαταστήσουμε το digitizer με γνήσιο OEM ανταλλακτικό άμεσα.

Επισκευή digitizer

Μεγάλη προσφορά με ανταλλακτικό ΟΕΜ και εγγύηση life time!!!

Αλλαγή Digitizer ipod 3g

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr