Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Αλλαγή Οθόνης LCD iPad 4

To iPad 4 σας έχει πραγματικά ενθουσιάσει με τις λειτουργίες κι εφαρμογές του, γι’ αυτό και το έχετε πάντα μαζί σας. Δεν είναι λοιπόν απίθανο κάποια στιγμή να σας πέσει ή να προσκρούσει κάπου, με αποτέλεσμα να σπάσει ή να ραγίσει η οθόνη του. Ωστόσο μη σας πιάσει πανικός, αφού η επισκευή σπασμένης οθόνης iPad 4 είναι εφικτή. Πώς θα καταλάβετε ότι πρέπει να προβείτε σε επισκευή σπασμένης οθόνης iPad 4; Είναι απλό. Αν παρατηρήσετε στην οθόνη εμφανές σπάσιμο ή ράγισμα, τότε δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στο ServiceiPhones για την επισκευή σπασμένης οθόνης iPad 4. Μην ξεχνάτε ότι ακόμα κι αν η συσκευή σας λειτουργεί ακόμα, χωρίς την επισκευή σπασμένης οθόνης iPad 4 δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε την οθόνη αφής, κι έτσι θα στερείστε πολλές από τις δυνατότητες της συσκευής σας.

Φέρτε λοιπόν το iPad 4 στις εγκαταστάσεις μας, Ιουλιανού 50, στο κέντρο της Αθήνας, όπου οι πιστοποιημένοι τεχνικοί μας θα το ελέγξουν και θα σας πληροφορήσουν για το χρόνο και το κόστος της επισκευής σπασμένης οθόνης iPad 4. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ολοκληρώνουμε την επισκευή σπασμένης οθόνης iPad 4 στο συντομότερο δυνατό χρόνο και στις πιο συμφέρουσες τιμές. Για την επισκευή σπασμένης οθόνης iPad 4 χρησιμοποιούμε μόνο απόλυτα ανθεκτικά ΟΕΜ ανταλλακτικά.

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr