Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Service ipod Touch 4G

Service ipod Touch 4GΤο iPod Touch 4G είναι σχετικά ένα νέο μοντέλο της Apple το οποίο δύσκολα θα χαλάσει κάποια λειτουργία του αλλά ενδεχομένως μετά απο μια πτώση να ραγίσει η οθόνη του. Όπως θα δείτε στο παραπάνω video διαθέτουμε τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να ανοίξουμε με προσοχή τη συσκευή σας και να αντικαταστήσουμε την οθόνη ή το digitizer που έσπασε.

Παράλληλα και ύστερα απο κάθε επισκευή (αυτό ισχύει και για όλες τις συσκευές που αναλαμβάνουμε) πραγματοποιούμε έναν ολικό καθαρισμό στα εσωτερικά εξαρτήματα της συσκευή σας αποτρέποντας έτσι την υγρασία και τη σκόνη που έχει διειδύσει με τα χρόνια να καταστρέψει τη συσκευή σας.

Επισκευθείτε το εργαστήριο μας στην Αθήνα και εμείς θα αναλάβουμε το Service στο iPod Touch 4G σας.

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr