Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Επισκευή antenna GPS iPad 4

Το εξελιγμένο iPad 4 έχει ενσωματωμένη κεραία GPS.

Έτσι μπορείτε να γνωρίζετε την ακριβή σας θέση στο χάρτη και να υπολογίζετε τις διαδρομές σας με ακρίβεια.

Υπάρχει πιθανότητα όμως η κεραία σας να αρχίσει να δυσλειτουργεί. Θα το αντιληφθείτε άμεσα, αφού δεν θα λειτουργούν σωστά τα προγράμματα πλοήγησης.

Για την επισκευή antenna GPS iPad 4 δεν είναι δυνατή αλλά και δεν συμφέρει η επισκευή κεραίας GPS, επειδή το ανταλλακτικό είναι πολύ μικρό. Γι’ αυτό η σωστή επισκευή antenna GPS iPad 4 είναι η αλλαγή κεραίας GPS με μία καινούργια.

Αν θέλετε η συσκευή σας να λειτουργήσει ξανά όπως όταν ήταν καινούργια, δεν έχετε παρά να έρθετε στο εργαστήριό μας. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα προχωρήσουν σε επισκευή antenna GPS iPad 4 αντικαθιστώντας το προβληματικό εξάρτημα με καινούργιο και ανθεκτικό ΟΕΜ ανταλλακτικό.

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr