Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Eπισκευή πίσω όψης iPad 4

Το αγαπημένο σας tablet iPad 4 έχει εξαιρετική σχεδίαση.

Η πίσω όψη της συσκευής σας όμως είναι επιρρεπής σε χτυπήματα και γρατζουνιές και μπορεί να χάσει τη μοναδική της αρχική εμφάνιση. Ένα χτύπημα, εκτός από τα μόνιμα σημάδια που θα αφήσει στη συσκευή σας, είναι πιθανό να λυγίσει την πίσω όψη και η συσκευή σας να μην είναι πια ασφαλώς κλεισμένη.

Τότε χρειάζεστε αλλαγή Πίσω Όψης iPad 4.

Θα αφήσετε τα υψηλής ποιότητας στοιχεία της συσκευής σας εκτεθειμένα σε σκόνη και υγρασία;

Δεν έχετε παρά να έρθετε στο εργαστήριό μας. Κατά την αλλαγή Πίσω Όψης iPad 4 οι έμπειροι τεχνικοί μας θα σας εγκαταστήσουν καινούργια πίσω όψη. Για την αλλαγή Πίσω Όψης iPad 4 χρησιμοποιούμε αποκλειστικά ανθεκτικά, ποιοτικά ΟΕΜ ανταλλακτικά. Έτσι το iPad σας θα αποκτήσει ξανά εμφάνιση καινούργιου και θα ασφαλίσετε τα ευάλωτα εσωτερικά μέρη της συσκευής σας από τη φθορά.

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr