Γλυφάδα - Μαρούσι - Πειραιάς: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 20:00 Σάββατο 10:00 - 18:00 • Αθήνα: Δευτέρα εως Παρασκευή 9:00 - 18:00 Σάββατο 10:00 - 18:00

Αλλαγή μπαταρίας iPad 4

Το εξελιγμένο tablet iPad 4 είναι εξοπλισμένο με μία μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας, για να μπορείτε να την έχετε μαζί σας  και να τη χρησιμοποιείτε για ώρες.

Όμως κάθε μπαταρία έχει έναν κύκλο ζωής, συνήθως μετά το πέρας του πρώτου χρόνου χρήσης της συσκευής αρχίζει να χάνει την απόδοσή της και τότε η συσκευή σας χρειάζεται αλλαγή Μπαταρίας iPad 4, για να έχει την αντοχή που είχε όταν την αγοράσατε.

Αν βλέπετε ότι η μπαταρία σας δεν καλύπτει πια τις ανάγκες σας κι έχει μειωθεί ο χρόνος που η συσκευή αντέχει σε λειτουργία με μία φόρτιση, τότε είναι απαραίτητη η αλλαγή μπαταρίας iPad 4 με μία καινούργια.

Ελάτε στο εργαστήριό μας, όπου οι έμπειροι τεχνικοί μας θα σας τοποθετήσουν κατά την αλλαγή Μπαταρίας iPad 4 καινούργια ΟΕΜ μπαταρία υψηλών αποδόσεων.

εγγύηση life timeΕγγύηση επισκευών

Πολλές επισκευές σε iPhone 5S, 5C, 5, 4s, 4, 3gs, 3g, ipad, ipod. Ελάτε σε ένα απο τα εργαστήρια μας και επισκευάζουμε καθε είδος βλάβης. Επαγγελματικό service με εγγύηση life time για όλες τις LCD και οθόνες αφής!

Επισκευή iPhone • iPad • Samsung • Laptop

4 οργανωμένα ηλεκτρονικά εργαστήρια επισκευών

Καταστήματα ired.gr